Den 14 januari tog längdkommitténs ordförande ett beslut att det krävs deltagande i 4 tävlingar för deltagande i ICA-cup och deltagande i 6 tävlingar för deltagande i Folksam cup. Detta på grund av den flyttade tävlingen Flatarundan. Observera att Flatarundan fortfarande gäller som en tävling.

Hej på er!

Jag skriver till er som har anmält intresse av att ha åkare som vill delta i Folksam-Cup i Torsby.
Jag har tagit på mig att samordna ett vallateam på minst 10 personer (ca 1 vallare / 3-4 åkare).
Kort info om helgen!
Vi åker ner på morgonen, fredag den 15/3 och hem efter tävlingarna måndag den 18/3. Vallateamet åker i två minibussar och vi tar med oss vår egen vallautrustning som ni ska ha med er. Vi kommer att använda ett vallamärke och detta blir vi tilldelade på plats, som alla distrikt ska hålla sig till. 
Jag vill att ni mailar om ni vill/kan vara med i Torsby och hjälpa Jämtland/Härjedalen med vallningen under Folksam-Cup.

Mvh 
Magnus Hermansson 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.'
0703657341

****************

Varje år arrangeras en distriktskamp för flickor pojkar 13/14 år, ICA cup. I år arrangeras ICA cup i Bollnäs den 8-10/3 (vi reser på morgonen den 7/3). Man deltar för sitt distrikt och samlar poäng. Alla tävlar individuellt i ski-cross, sprint och distans, samt i en stafett. I år körs alla distanser i klassisk teknik. I vinter kommer ICA Cup vara öppen för alla ungdomar, som vill vara med, och som deltagit i 1/3 av länets tävlingar under säsongen.

Varje år arrangeras även en distriktskamp för flickor pojkar 15/16 år, Folksam cup. I år arrangeras Folksam cup i Torsby den 16-18/3 (vi reser på morgonundanen den 15/3). Ni måste alltså vara ledig från skolan fredag den 15/3 och måndagen den 18/3. Man deltar för sitt distrikt och samlar poäng. Alla tävlar individuellt i tekniksprint, kortdistans och jaktstart, samt i en stafett. Tävlingarna går både i klassisk teknik. I vinter kommer Folksam Cup vara öppen för alla ungdomar, som vill vara med, och som deltagit i hälften av länets tävlingar under säsongen.

Klubbarna/ungdomarna kommer att betala en egenavgift (~3500:-) för deltagande i cuperna.

Här kommer de tävlingar som ungdomarna kan åka för att komma med till ICA-Cup och Folksam Cup(14 tävlingar). Det krävs som sagt 1/3 av tävlingarna för ICA-Cup( 5 st. 4 st) och ½ för Folksam-Cup ( 7 st. 6 st).

Tävlingar:

Daniel Karlssons Minne                               29/11

Flatarundan                                               8/12 2/2

Järpens Skidspel(2 tävlingar)                       27-28/12                                                                                                 

Tour de Fyrfasen(4 tävlingar)                      4-6/1

Offerdalspropagandan                                19/1

Lilla Östersundsspelen                                26/1

Lillknösen                                                 3/2

Ås elljusskidan                                          12/2

Svegsskidan                                             16/2

NUS                                                        23/2

DELTAGANDE ÅKARE FOLKSAM CUP

DELTAGANDE ÅKARE ICA CUP

Hittar ni fel i registrerade tävlingar, skicka mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.